Stres je neizbježan, a u kojoj će mjeri biti začin života ili izvor bolesti i patnje, ovisi o nama samima

Neurofeedback ne može napraviti da stres nestane, ali može pomoći da naša reakcija na njega bude bolja. Ipak, postoji jedan stres koji Umo u cijelosti uklanja, a to je organizacija neurofeedback treninga i njihovo uklapanje u svakodnevni život.

Svjedočanstva Umo korisnika

Tijekom trenažnog ciklusa naš tim komunicira s vama o provedbi treninga. Ovo su neke od poruka naših korisnika (imena su izmijenjena radi zaštite privatnosti).

Umo Neurofeedback

Uz Umo blagodati neurofeedbacka možete osjetiti bez dodatnog stresa fizičkog odlaska u tuđi prostor. Korištenje Umo opreme je jednostavno, a treninzi su organizirani tako da minimalno opterećuju vašu dnevnu rutinu.

oprema za neurofeedback trening od kuce

Jednostavno

provedba neurofeedback treninga od kuce

Opsežno

dječak tijekom neurofeedback treninga od kuce

Zgodno

Neurofeedback i stres

Stres je sastavni dio života i sam po sebi nije štetan. Postoje razne tehnike kojima možemo olakšati njegove negativne efekte.

Kod uobičajenog životnog stresa neurofeedback pomaže da se opustimo, i još važnije, uči nas kako smanjiti intenzitet reakcije na njega. Na žalost, pretjerano i dugotrajno izlaganje stresu dovodi do stresom izazvanih poremećaja poput PTSP-a, burnouta, a može izazvati ili potencirati bilo koji drugi mentalni poremećaj.

U tim situacijama neurofeedback se koristi kao alat za ponovno uspostavljanje ravnoteže u neuronskim mrežama koje sudjeluju u reakciji na stres. Poželjno je kada se neurofeedback kombinira s drugim metodama, poput psihofarmakalogije, psihoterapije i ostalih komplementarnih metoda.

figurativan prikaz stresa

Blagodati Umo neurofeedbacka

Cjenik

460 €/mj + trošak dostave

Umo Neuro Centar d.o.o.,
L. Ružičke 2, HR-10000 Zagreb,
IBAN: HR6024840081135090068
OIB: 45498161221