Online Neurofeedback

Birajte mjesto i vrijeme za treninge koje vam najviše odgovara

Neurofeedback je neinvazivna i sigurna metoda mentalnog treninga koja je dokazano najbolja za: 

Umo HOME neurofeedback treninzi se rade u vlastitom domu, a vodi ih trener koji se preko interneta spaja na opremu koju dobijete od nas.

Umo Home tim

Svaki vaš trening vodi educirani trener koji se brine da Umo Home za vas bude ugodno i nadasve korisno iskustvo.
umo home tim mirna ujevic

Dr. Mirna Ujević

NEUROFEEDBACK TRENER

umo home tim petra chelfi

Mag. psyh. Petra Chelfi

NEUROFEEDBACK TRENER

umo home tim vinko buble

Mag. cin. Vinko Buble

NEUROFEEDBACK TRENER

umo home tim alma maletic

Alma Maletić

DIREKTORICA

Uz Umo HOME blagodati neurofeedbacka možete osjetiti bez dodatnog stresa fizičkog odlaska u tuđi prostor. Korištenje Umo opreme je jednostavno, a treninzi su organizirani tako da minimalno opterećuju vašu dnevnu rutinu.

provedba neurofeedback treninga od kuce prvi korak

1. Dostava i aktivacija opreme

Kada dobijete Umo opremu Umo trener Vas vodi kroz postupak spajanja opreme na vaše računalo. Cijeli postupak traje nekoliko minuta.

provedba neurofeedback treninga od kuce drugi korak

2. Prvi trening

Za vrijeme prvog treninga, koji se obično radi odmah po aktivaciji opreme, obavlja se snimanje stanja i utvrđuje individualizirani program treninga prilagođen potrebama klijenta.

provedba neurofeedback treninga od kuce treci korak

3. Organizacija treninga

Trenažni ciklus od 16 treninga počinje ponedjeljkom.
Dani treninga: ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak
Trajanje treninga: 30 minuta
Vrijeme održavanja treninga: od 8:00 do 19:00
Izbor termina je slobodan, što u praksi znači da ćemo uz toleranciju od 15 minuta svaki vaš izbor moći zadovoljiti.

Neurofeedback i bolje učenje

Sve je više djece koja imaju problema s ostvarivanjem punog potencijala u školi zbog minimalnog deficita pažnje ili nemogućnosti mirnog praćenja nastave. Veliki problem predstavlja i nedostatak motivacije za samostalni i redovit rad, koji se u pravilu javlja kada dijete već razvije frustraciju prema školi.

Neurofeedback treninzi mogu pomoći kod navedenih problema kroz jačanje fokusa, koncentracije, samokontrole i poboljšanje opće samoregulacije mozga.

neurofeedback treninzi od kuce za bolje ucenje

U gore navedenim slučajevima u pravilu se radi o laganoj disregulaciji tzv. mreže zadanog načina rada koja bi trebala biti aktivna kada je mozak budan ali nije fokusiran na vanjski svijet (kao što je slučaj kod sanjarenja), a gasi se kada se pažnja usmjeri na vanjski svijet. Kada ta mreža ne funkcionira kako treba dijete se ponaša po nepoželjnim obrascima: odluta za vrijeme nastave, gubi motivaciju za samostalan rad, slabije pamti naučeno, ima poteškoće u prioritizaciji zadataka, itd.

Navedeni problemi uspješno se rješavaju neurofeedback treninzima usmjerenim na smanjenje spore aktivnosti (delta i theta valovi) te jačanje srednje brzih valova beta1 i SMR. Osim tih protokola, mogu se raditi treninzi u cilju buđenja centara u mozgu koji sudjeluju u stvaranju matematičkih vještina, kao i treninzi za poboljšanje memorije.

Nekoliko puta u zadnjih par godina doživjela sam da dijete zbog neurofeedbacka u svega par tjedana potpuno promijeni ponašanje na satu i svoj pristup obavezama. Moje je mišljenje da bi cijeli obrazovni sustav profitirao kada bi većina djece u ranoj dobi iskoristila blagodati neurofeedbacka. Ta gotovo utopijska ideja uz Umo HOME postaje sasvim realna mogućnost.

Veronika Pivčević, prof. hrvatskog jezika

Tijekom trenažnog ciklusa naš tim komunicira s vama o provedbi treninga. Ovo su neke od poruka naših korisnika (imena su izmijenjena radi zaštite privatnosti).

Cjenik

460 €/mj

Trošak dostave nije uključen u cijenu

Umo Neuro Centar d.o.o.,
L. Ružičke 2, HR-10000 Zagreb,
IBAN: HR6024840081135090068
OIB: 45498161221